Vermicelli erdei gombával és chorizóval
Elkészítési idő:
30 perc
Munkaidő: 15 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Elkészítés:
1. Egy nagy fazék sós vizet felforralunk. Beletesszük a tésztát, és éppen csak puhára főzzük (al dente). Jól leszűrjük, lecsepegtetjük, és melegen tartjuk.
2. Közben egy nagy lábosban felforrósítjuk az olívaolajat, és a fokhagymát alacsony hőfokon, kevergetve 1 percig pirítjuk benne. Hozzákeverjük a kolbászt meg a gombát, és 4 percig sütjük. Beleszórjuk a chilit, és még 1 percig pirítjuk.
3. A kolbászos-gombás keveréket a tésztára öntjük, és sóval, borssal ízesítjük. Rászórjuk a parmezán sajtot, a szardellafilékkel díszítjük, és tálaljuk.