Tésztasaláta dióval és gorgonzolával

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Tésztasaláta dióval és gorgonzolával
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
15 dkg félbevágott, pirított dióbél
vagy
25 dkg masnitészta
20 dkg kockára vágott gorgonzola sajt
2 evőkanál dióolaj
4 evőkanál bogáncsolaj
2 evőkanál balzsamecet
20 dkg kockára vágott márványsajt
ízlés szerint bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Egy nagy lábosban sós vizet forralunk. Beletesszük a tésztát, és éppen csak puhára főzzük (al dente). Leszűrjük, lecsepegtetjük, hideg vízben leöblítjük, és újra lecsepegtetjük.

2. A dióolajat, a bogáncsolajat és az ecetet egy tálban jól elkeverjük, sóval, borssal ízesítjük.

3. A salátát egy nagy tálba tesszük. Ráhalmozzuk a tésztát, a márványsajtot és a diót. Rálocsoljuk az öntetet, lazán összeforgatjuk, és tálaljuk.

Tésztasaláta dióval és gorgonzolával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1917 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészták Tészták
(Vince Kiadó, 2008)

Mivé is lenne az életünk az ízletes, olcsó, tápláló, könnyen elkészíthető és sokoldalú tésztaételek nélkül? A kötetben minden étkezéshez és alkalomhoz megtalálhatja a legjobban illő tésztarecepteket - a könnyű, gyors... bővebben...
Tésztasaláta dióval és gorgonzolával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészták Tészták
(Vince Kiadó, 2008)

Mivé is lenne az életünk az ízletes, olcsó, tápláló, könnyen elkészíthető és sokoldalú tésztaételek nélkül? A kötetben minden étkezéshez és alkalomhoz megtalálhatja a legjobban illő tésztarecepteket - a könnyű, gyors... bővebben...
könyvek