Gyorsan pirított gomba
Elkészítési idő:
20 perc
Munkaidő: 10 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Adag: 4 főre
Elkészítés:
1. Egy wokban vagy serpenyőben felhevítjük az olajat. Beletesszük a galangagyökeret, a fokhagymát meg a chilit, és kevergetve pirítjuk 2 percig.
2. Hozzáadjuk a félbevágott csiperkegombát, és még 2 percig pirítjuk kevergetve. Hozzáadjuk a félbevágott laskagombát, és mintegy fél percig kevergetve pirítjuk, amíg a gomba puhulni kezd.
3. Hozzáadjuk a halszószt, a Golden Mountain szószt és a bazsalikomot, jól összekeverjük. Azonnal tálaljuk főfogásokkal és párolt rizzsel.
Másfajta gombákat is használhatunk. A galangagyökeret az ázsiai élelmiszereket árusító boltokban keressük.