Gyorsan pirított gomba

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Gyorsan pirított gomba
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dkg darabolt csiperkegomba
10 dkg apró, darabolt laskagomba
1 teáskanál golden mountain szósz
1 darabka 3 cm-es, szeletelt galangagyökér
3 dkg friss, apróra vágott bazsalikom
1 evőkanál olaj
2 gerezd apróra vágott fokhagyma
2 db szeletelt piros chilipaprika
1 evőkanál halszósz

Elkészítés:

1. Egy wokban vagy serpenyőben felhevítjük az olajat. Beletesszük a galangagyökeret, a fokhagymát meg a chilit, és kevergetve pirítjuk 2 percig.

2. Hozzáadjuk a félbevágott csiperkegombát, és még 2 percig pirítjuk kevergetve. Hozzáadjuk a félbevágott laskagombát, és mintegy fél percig kevergetve pirítjuk, amíg a gomba puhulni kezd.

3. Hozzáadjuk a halszószt, a Golden Mountain szószt és a bazsalikomot, jól összekeverjük. Azonnal tálaljuk főfogásokkal és párolt rizzsel.

Másfajta gombákat is használhatunk. A galangagyökeret az ázsiai élelmiszereket árusító boltokban keressük.
Gyorsan pirított gomba
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2048 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
Gyorsan pirított gomba
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
most van szezonja