Falusi tojás

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Falusi tojás
Eszközök: keverőtál, lábas, tűzhely
Eljárások: főzés, kikeverés
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dkg frissen reszelt parmezán sajt
12 db tojás
10 dkg finomszemcséjű zsemlemorzsa
8 levél finomra vágott bazsalikom
3 evőkanál finomra vágott petrezselyemzöld
2 evőkanál finomra vágott kapribogyó
15 dkg apróra vágott zöld olívabogyó

Elkészítés:

Keverjük össze a bazsalikomot,petrezselymet, kapribogyót és olívabogyót.

Adjuk hozzá a parmezánt és a zsemlemorzsát.

Fokozatosan keverjük hozzá a bort. Borsozzuk, és apránként keverjük hozzá az olajat.

A masszának sűrűnek, de azért még folyósnak kell lennie.

A félbevágott keményre főtt tojásokat tegyük tálra sárgájukkal felfelé, a masszát öntsük a tojásokra és tálaljuk.

Száraz fehérbort kínáljunk hozzá.
Falusi tojás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1701 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz konyha , ,
Olasz konyha
(Kossuth Kiadó, 2005)

Az olasz konyha varázsának titka az a könnyedség, amellyel a legtöbb ínycsiklandó étel elkészíthető, még kezdő szakácsok által is. A szerzők 1001 hagyományos receptet válogattak könyvükhöz Olaszország minden tájáról.... bővebben...
Falusi tojás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz konyha , ,
Olasz konyha
(Kossuth Kiadó, 2005)

Az olasz konyha varázsának titka az a könnyedség, amellyel a legtöbb ínycsiklandó étel elkészíthető, még kezdő szakácsok által is. A szerzők 1001 hagyományos receptet válogattak könyvükhöz Olaszország minden tájáról.... bővebben...
hírlevél