Vegetáriánus rizstészta



Elkészítés:
1. A gombát 20 percre forró vízbe áztatjuk; lecsepegtetjük, és felszeleteljük. A tésztára forró vizet öntünk, 1-4 percig áztatjuk, amíg megpuhul; jól lecsepegtetjük.
2. Megforrósítunk egy wokot vagy vastag aljú serpenyőt. Beleöntjük az olajat, és amikor forró, beletesszük a fokhagymát, a gyömbért és a 2,5 cm-es kockákra vágott tofut; kevergetve pirítjuk 1 percig. Hozzáadjuk a répát, a 3 cm-es darabokra vágott zöldbabot, a paprikát és a gombát; kevergetve pirítjuk 2 percig.
3. Hozzáadjuk a szószokat és a cukrot; jól összekeverjük, lefedjük, és 1 percig pároljuk. Beletesszük a tésztát, a szójacsírát és a káposztát; összekeverjük, lefedjük, és fél percig pároljuk.
4. A tésztát elrendezzük a tányérokon, és édes chiliszósszal, forrón tálaljuk.