Pestóval töltött gomba

| , Pestóval töltött gomba receptek
Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Pestóval töltött gomba
Adag: 4 főre (14 darab)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
14 kisebb gomba
6 dkg friss bazsalikomlevél
8 dkg pirított fenyőmag
5 dkg reszelt parmezán sajt
3 gerezd zúzott fokhagyma
¾ dl olívaolaj
igény szerint makadámdió-olaj

Elkészítés:

1. Simára turmixoljuk a friss bazsalikomlevelet, az összenyomott fokhagymagerezdet, a pirított fenyőmagot és a reszelt parmezán sajtot. Fokozatosan hozzáadjuk az olívaolajat, jól eldolgozzuk.

2. Eltávolítjuk a gombák szárát, a fejeket bekenjük makadámiadió-olajjal. Előmelegített faszenes grillen kalappal felfelé világosbarnára pirítjuk. Megfordítjuk a kalapokat, és mindegyikre teszünk egy kanálnyit a pestóból. Azonnal tálaljuk.

Pestóval töltött gomba
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1270 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
Pestóval töltött gomba
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
recept beküldése