Szirakuzai spagetti

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Szirakuzai spagetti
Adag: 4-6 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 db darabolt cukkini
50 dkg linguine
vagy
50 dkg spagetti
2 evőkanál olívaolaj
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 és ¼ dl víz
1 evőkanál apróra vágott kapribogyó
2 evőkanál kimagozott, félbevágott fekete olajbogyó
2 evőkanál friss, apróra vágott bazsalikomlevél
5 dkg frissen reszelt parmezán sajt
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A paprika magját és ereit eltávolítjuk, a húsát vékony csíkokra vágjuk. Egy mély serpenyőben felhevítjük az olajat.

2. Beletesszük a fokhagymát, fél percig kis lángon pirítjuk. Beletesszük a paprikacsíkokat, az összetört, nem lecsepegtetett paradicsomot, a vizet, a cukkinit, a kapribogyót és az olajbogyót. Néha megkeverve 20 percig főzzük.

3. Hozzáadjuk a bazsalikomot, sózzuk, borsozzuk, megkeverjük. Közben a tésztát forró vízben kifőzzük, és lecsepegtetjük. Előmelegített tálkákban, a mártással és reszelt parmezánnal tálaljuk.

Szirakuzai spagetti
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1976 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
Szirakuzai spagetti
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
most van szezonja