Tagliatelle spárgával és zöldfűszerekkel

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Tagliatelle spárgával és zöldfűszerekkel
Adag: 4-6 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
15 dkg spárga
1 evőkanál friss, apróra vágott petrezselyem
1 evőkanál friss, apróra vágott bazsalikom
vagy
50 dkg tagliatelle
4 dkg vaj
3 és ¼ dl tejszín
5 dkg frissen reszelt parmezán sajt
ízlés szerint bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A tésztát nagy fazék forró vízben rugalmasra főzzük. Lecsepegtetjük, visszatesszük az edénybe. Amíg a tészta fő, a spárgát rövid darabokra vágjuk.

2. Közepes edényben felhevítjük a vajat, beletesszük a spárgát, és közepes lángon pirítjuk 2 percig, amíg megpuhul. Hozzáadjuk az aprított petrezselymet és bazsalikomot, valamint a tejszínt, sózzuk, borsozzuk. Elkeverjük, és 2 percig főzzük.

3. Beleszórjuk a reszelt parmezánt, jól elkeverjük. Amikor kész, beletesszük a meleg tésztát, és alaposan megkeverjük az egészet. Előmelegített tésztástálakban tálaljuk, parmezánforgácsokkal. Ha előételnek kínáljuk, 8 személynek is elegendő.

Tagliatelle spárgával és zöldfűszerekkel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1897 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
Tagliatelle spárgával és zöldfűszerekkel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
szólj hozzá, értékelj