Diós parajsaláta

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Diós parajsaláta
Adag: 1 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
7 és fél levél paraj
6 és ¼ dkg darabolt, zsenge zöldbab
1 evőkanál apróra vágott, pirított dió
0 fej szeletelt vöröshagyma
2 és fél dkg natúr joghurt
¼ evőkanál citromlé
¼ evőkanál apróra vágott, friss menta
A tálaláshoz:
igény szerint karikára vágott piros húsú paprika
igény szerint friss mentalevél

Elkészítés:

1. A parajt (kb. 9 dkg) hideg vízben megmossuk.

2. A zöldbabra forró vizet öntünk, 2 percig állni hagyjuk.

3. Lecsepegtetjük; a parajt és a babot papírtörlőn szárazra itatjuk, hagyjuk kihűlni.

4. A parajt, a babot és a hagymát tálalótálon elrendezzük.

5. Összekeverjük a joghurtot a citromlével és a mentával. A salátára öntjük, meghintjük a dióval, mentalevelekkel, és piros húsú paprikakarikákkal tálaljuk.

Diós parajsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1463 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
Diós parajsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
szótár