Meleg babsaláta

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Meleg babsaláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
44 dkg konzerv bab
10 dkg ceruzabab
vagy
10 dkg zöldbab
2 evőkanál olívaolaj
1 fej finomra aprított vöröshagyma
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 kisebb csíkokra vágott piros húsú paprika
6 dkg szeletelt csiperkegomba
1 evőkanál balzsamecet
A tálaláshoz:
igény szerint petrezselyemzöld

Elkészítés:

1. Közepes serpenyőben felhevítjük az olaj felét. Beletesszük a vöröshagymát, közepes lángon 2 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát, a piros húsú paprikát, a zöldbabot, a gombát és az ecetet. Néha megkeverve további 5 percig főzzük.

2. A konzervbabot alaposan leöblítjük és lecsepegtetjük. Hozzáadjuk a zöldségekhez a maradék olajjal együtt, és addig keverjük, amíg átmelegszik. Tálaláskor meghintjük finomra vágott petrezselyemmel.

Meleg babsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1379 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
Meleg babsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
lexikon