Olajbogyósalsa

Elkészítési idő: 75 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Olajbogyósalsa
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 db paradicsom
1 gerezd fokhagyma
1 dl olívaolaj
1 fej lilahagyma
3 evőkanál finomra aprított, friss bazsalikom
1 evőkanál narancslé
1 evőkanál citromlé

Elkészítés:

1. Tálba tesszük a felaprított pácolt zöld- és fekete olajbogyót.

2. Hozzákeverjük a finomra vágott lilahagymát, a felaprított sárga húsú paprikát, a felaprított paradicsomot és a finomra aprított friss bazsalikomot.

3. Felverjük a narancs- és citromlevet, valamint az olívaolajat az összenyomott fokhagymagerezddel és a finomra aprított piros chilivel.

4. Az olajbogyós keverékre öntjük; lefedjük, behűtjük. Szobahőmérsékleten tálaljuk.

Olajbogyósalsa
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1243 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
Olajbogyósalsa
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
szótár