Paraj-avokádó saláta mustáros öntettel

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Paraj-avokádó saláta mustáros öntettel
Adag: 8 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
30 levél paraj
2 db avokádó
2 teáskanál magos mustár
1 fej piros fodros saláta
vagy
1 fej zöld fodros saláta
3 evőkanál olívaolaj
2 teáskanál szezámmag
1 evőkanál citromlé

Elkészítés:

1. A paraj- és a salátaleveleket alaposan megmossuk és megszárítjuk. Falatnyi darabokra tépjük, és nagy tálalótálba tesszük.

2. Az avokádót meghámozzuk, és vékony szeletekre vágjuk. Rászórjuk a salátalevelekre. Kis edényben felhevítünk 1 evőkanál olajat. Beletesszük a szezámmagot, és kis lángon aranysárgára pirítjuk. Nyomban levesszük a tűzről, és hagyjuk hűlni.

3. Hozzáadjuk a citromlét, a maradék olajat, a mustárt, és jól összekeverjük. Még melegen a salátára öntjük, és óvatosan összeforgatjuk. A legjobb frissen tálalva.

Paraj-avokádó saláta mustáros öntettel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1521 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
Paraj-avokádó saláta mustáros öntettel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
most van szezonja