Zöldfűszeres tabouli

Zöldfűszeres tabbouleh

Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Zöldfűszeres tabouli
Adag: 8 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
13 dkg bulgur
15 dkg friss petrezselyemzöld
3 dkg friss metélőhagyma
7 dkg friss bazsalikomlevél
dl olívaolaj
1 ¾ dl víz
1 dkg friss mentalevél
4 szál finomra vágott újhagyma
3 db apróra vágott paradicsom
¾ dl citromlé

Elkészítés:

1. Közepes tálba tesszük a bulgurt és a vizet, 15 percig állni hagyjuk, vagy amíg a víz felszívódik.

2. A petrezselyem vastag szárát eltávolítjuk. Az összes zöldfűszert megmossuk, és teljesen leszárítjuk.

3. Nagy, éles késsel vagy turmixgéppel felaprítjuk. (Az utóbbi esetben ügyeljünk, nehogy túlságosan finomra aprítsuk őket.)

4. Nagy tálalóedénybe tesszük a bulgurt, a petrezselymet, a metélőhagymát, a bazsalikomot, a mentát, az újhagymát, a paradicsomot, a citromlét és az olajat. Jól összekeverjük, a tálalásig behűtjük.

Zöldfűszeres tabouli
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2098 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
Zöldfűszeres tabouli
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
cikkek