Tésztasaláta aszalt paradicsommal és parajjal

Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Tésztasaláta aszalt paradicsommal és parajjal
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg tisztított, apróra vágott paraj
6 dkg csíkokra vágott aszalt paradicsom
vagy
1 evőkanál apróra vágott, friss oregánó
4 evőkanál pirított fenyőmag
3 szál újhagyma
Az öntethez:
½ dl olívaolaj
1 teáskanál apróra vágott, friss chilipaprika
1 gerezd zúzott fokhagyma
ízlés szerint bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A tésztát bő, forró vízben rugalmasra főzzük. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, és jól lecsepegtetjük. Nagy salátástálba tesszük.

2. Az újhagymát finomra vágjuk. A tésztához adjuk a paradicsommal, a parajjal, a fenyőmaggal és az oregánóval együtt.

3. Kis, zárható üvegben jól összerázzuk az olajat, a chilit, a fokhagymát, a sót és a borsot. A salátára öntjük, jól összekeverjük, és azonnal tálaljuk.

Tésztasaláta aszalt paradicsommal és parajjal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1737 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
Tésztasaláta aszalt paradicsommal és parajjal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
tippek, fortélyok