Paradicsommártás

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 20 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Paradicsommártás
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
120 dkg áttört hámozottparadicsom-konzerv
2 evőkanál olívaolaj
1 nagyobb fej finomra vágott vöröshagyma
2 gerezd finomra vágott fokhagyma
2 ágacska friss rozmaring
2 evőkanál sűrített paradicsom
ízlés szerint bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Nagy serpenyőben felhevítjük az olívaolajat. Beletesszük a vörös- és a fokhagymát; közepes lángon pároljuk, amíg a hagyma megpuhul.

2. Hozzáadjuk a paradicsomot, a zöldfűszereket és a sűrített paradicsomot; jól elkeverjük.

3. Felforraljuk, majd kis lángon főzzük 25-30 percig, amíg besűrűsödik. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Eltávolítjuk a babérlevelet és a rozmaringot.

Paradicsommártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1715 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
Paradicsommártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
google+