Arany burgonyachips

Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető olcsó
Arany burgonyachips
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg burgonya
7 dl olaj
ízlés szerint malátaecet
ízlés szerint tengeri só

Elkészítés:

1. Vastag hasábokra vágjuk a megmosott öreg burgonyát, majd az olajban több adagban halvány aranysárgára sütjük; papírtörlőn leszárítjuk.

2. Közvetlenül tálalás előtt még egyszer átsütjük a burgonyát adagokban, amíg ropogós és aranysárga lesz. Megszórjuk tengeri sóval, és ízlés szerint meglocsoljuk malátaecettel.

A megráncosodott burgonyát felfrissíthetjük, ha néhány órán át hideg vízben áztatjuk.
Vöröshagymát és burgonyát ne tároljunk egymás mellett, mert a hagymából felszabaduló gázok megrohasztják a burgonyát.
Arany burgonyachips
1 értékelés alapján:
1 2 3 4 5
(5)
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2404 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
Arany burgonyachips
1 értékelés alapján:
1 2 3 4 5
(5)
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
pinterest