Zöldfűszeres burgonyafasírt

Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
60 dkg hámozott, finomra reszelt burgonya
18 és fél dkg hámozott, finomra reszelt édesburgonya
3 evőkanál finomra vágott metélőhagyma
1 evőkanál friss, finomra vágott oregánó
2 evőkanál friss, finomra vágott petrezselyem
2 és fél dl sovány tejföl
2 db kissé felvert tojás
3 dkg sima liszt
1 evőkanál olívaolaj
A tálaláshoz:
ízlés szerint friss kapor

Elkészítés:

1. Egy tálban összedolgozzuk a burgonyát, az édesburgonyát, a metélőhagymát, az oregánót, a petrezselymet, a tojást és a lisztet. Fakanállal jól összekeverjük.

2. Vastag aljú edényben felhevítjük az olajat. A keverékből púpozott evőkanálnyi adagokat teszünk bele, közepes lángon mindkét oldalukat 4 percig sütjük, vagy amíg aranysárga lesz. Melegen, tejföllel és kaporral tálaljuk.

Zöldfűszeres burgonyafasírt
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 690 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
Kép nélkül
Zöldfűszeres burgonyafasírt
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt. Könnyen érthető, szakszerű receptek, ötletek és tanácsok a szokatlan nyersanyagokhoz és különleges főzési... bővebben...
szótár