Zsályás sült tök

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Zsályás sült tök
Adag: 2-4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 evőkanál apróra vágott, friss zsályalevél
1 kisebb sütőtök
ízlés szerint fenyőmag
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A sütőt 220 °C-ra előmelegítjük (gázsütőnél 7. fokozat).

2. A sütőtököt apró kockákra vágjuk, és olívaolajban alaposan megforgatjuk, majd tepsibe téve meghintjük a felaprított, friss zsályával, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

3. 20 percig, esetleg valamivel tovább sütjük, hogy a tökkockák jól átpiruljanak Felaprított, friss zsályával és kevés fenyőmaggal meghintve tálaljuk.

Friss és gyümölcsös, száraz, üde, fiatalon fogyasztandó fehérbor illik hozzá.
Zsályás sült tök
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2615 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen tésztakönyv Nélkülözhetetlen tésztakönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A legtöbb ember sok más ételféleségnél többre tart egy tál finom tésztát. Az olaszok például el sem tudják képzelni az életüket nélküle. Bármerre is vetődtek a világban, nélkülözhetetlen tésztáikat mindenhová vitték... bővebben...
Zsályás sült tök
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen tésztakönyv Nélkülözhetetlen tésztakönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A legtöbb ember sok más ételféleségnél többre tart egy tál finom tésztát. Az olaszok például el sem tudják képzelni az életüket nélküle. Bármerre is vetődtek a világban, nélkülözhetetlen tésztáikat mindenhová vitték... bővebben...
pinterest