Bocconcini sajtgolyók pestóval

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Bocconcini sajtgolyók pestóval
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 gerezd fokhagyma
3 evőkanál fenyőmag
¾ dl olívaolaj
3 evőkanál frissen reszelt parmezán sajt
5 dkg friss bazsalikomlevél

Elkészítés:

1. A friss bazsalikomlevelet összeturmixoljuk a fenyőmaggal, a frissen reszelt parmezán sajttal és a fokhagymával.

2. A motor leállítása nélkül apránként hozzáöntjük az olívaolajat, és finom krémmé keverjük.

3. A pesto mártást edénybe tesszük, és hozzáadjuk az apró bocconcini sajtot. Óvatosan összekeverjük és 120 percre hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

Bocconcini sajtgolyók pestóval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1811 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen tésztakönyv Nélkülözhetetlen tésztakönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A legtöbb ember sok más ételféleségnél többre tart egy tál finom tésztát. Az olaszok például el sem tudják képzelni az életüket nélküle. Bármerre is vetődtek a világban, nélkülözhetetlen tésztáikat mindenhová vitték... bővebben...
Bocconcini sajtgolyók pestóval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen tésztakönyv Nélkülözhetetlen tésztakönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A legtöbb ember sok más ételféleségnél többre tart egy tál finom tésztát. Az olaszok például el sem tudják képzelni az életüket nélküle. Bármerre is vetődtek a világban, nélkülözhetetlen tésztáikat mindenhová vitték... bővebben...
recept beküldése