Burgonyás-szalámis szeletek

Frittata

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Burgonyás-szalámis szeletek
Adag: 6-8 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
8 db kissé felvert tojás
5 dkg fűszeres, apróra vágott szalámi
2 szem apróra vágott burgonya
2 evőkanál olaj

Elkészítés:

1. Az apró kockákra vágott burgonyát az olajban kisütjük egy kb. 20 cm átmérőjű, teflonbevonatú serpenyőben.

2. Hozzáadjuk a felaprított, fűszeres (lehetőleg) olasz szalámit, és időnként megkeverve 10 percig sütjük, hogy a burgonya teljesen megpuhuljon.

3. Ezt követően hozzáadjuk a kissé felvert tojást, és közepes tűzön még 10 percig sütjük.

4. A serpenyőt előmelegített grillsütőbe dugjuk, és addig grillezzük, amíg a frittata teljesen meg nem szilárdul. Ekkor kivesszük a serpenyőből, hagyjuk kihűlni, majd háromszög alakú szeletekre vágjuk.

Burgonyás-szalámis szeletek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1611 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen tésztakönyv Nélkülözhetetlen tésztakönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A legtöbb ember sok más ételféleségnél többre tart egy tál finom tésztát. Az olaszok például el sem tudják képzelni az életüket nélküle. Bármerre is vetődtek a világban, nélkülözhetetlen tésztáikat mindenhová vitték... bővebben...
Burgonyás-szalámis szeletek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen tésztakönyv Nélkülözhetetlen tésztakönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A legtöbb ember sok más ételféleségnél többre tart egy tál finom tésztát. Az olaszok például el sem tudják képzelni az életüket nélküle. Bármerre is vetődtek a világban, nélkülözhetetlen tésztáikat mindenhová vitték... bővebben...
most van szezonja