Suhantott leves

Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Adag: 10 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dkg tarhonya
2 dkg
10 dkg apróra vágott vöröshagyma
2 dl tejföl
20 dkg darabolt szalonna
2 dkg édes pirospaprika
10 dkg zsír

Elkészítés:

Az apróra vágott vöröshagymát a felhevített zsírban aranysárgára pirítjuk, meghintjük paprikával és azonnal felengedjük megfelelő mennyiségű vízzel. A kis kockára vágott szalonnát külön edényben kisütjük és zsírjával együtt a levesbe öntjük. A tarhonyát a forrásban levő levesbe tesszük, ha megpuhult, tejföllel ízesítjük, és készre főzzük. Ízlés szerint csípős paprikát főzhetünk bele.

Suhantott leves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 9972 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Régi étkek - mai ízek Régi étkek - mai ízek
(Minerva Kiadó)

bővebben...
Kép nélkül
Suhantott leves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Régi étkek - mai ízek Régi étkek - mai ízek
(Minerva Kiadó)

bővebben...
facebook

Kapcsolódó receptek (tarhonya összetevők alapján)