Sült olívabogyó

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sült olívabogyó
Eszközök: kés, sütő, tűzálló edény
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dkg olívabogyó
2 és fél dl vörösbor
2 db citrom héja
2 gerezd vékonyra szeletelt fokhagyma
1 db szárított cseresznyepaprika
ízlés szerint babérlevél
ízlés szerint kakukkfű
ízlés szerint őrölt bors

Elkészítés:

1. A sütőt 180 °C-ra (gáz: 4) bemelegítjük. a citrom sárga héját lehántjuk, és tűzálló tálra szórjuk.

2. Az olívabogyót ráterítjük, és a vörösborral leöntjük.

3. Vékonyra szelt fokhagymagerezddel, babérlevéllel, kakukkfűvel meg őrölt borssal fűszerezzük, és szárított cseresznyepaprikát morzsolunk bele.

3. Összekeverjük, és lefedve 20 percig sütjük. 4 órával tálalás előtt elkészíthetjük.

Sült olívabogyó
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2368 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Finom falatkák Finom falatkák
(Vince Kiadó, 1999)

Sör- vagy borkorcsolyaként ismert apró falatkákkal kínáljuk a délután vagy a vacsora után érkező vendégeket. A kötet szemgyönyörködtető fotói arra buzdítanak, hogy kedvet kapjunk a hagyományos repertoár felújítására. E... bővebben...
Sült olívabogyó
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Finom falatkák Finom falatkák
(Vince Kiadó, 1999)

Sör- vagy borkorcsolyaként ismert apró falatkákkal kínáljuk a délután vagy a vacsora után érkező vendégeket. A kötet szemgyönyörködtető fotói arra buzdítanak, hogy kedvet kapjunk a hagyományos repertoár felújítására. E... bővebben...
most van szezonja