Roston sült máj

| Grillezett máj receptek
Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Roston sült máj
Eszközök: grillrács, séfkés, serpenyő
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
8 szelet sertésmáj
vagy
8 szelet borjúmáj
vagy
8 szelet marhamáj
1 kávéskanál olaj
ízlés szerint
ízlés szerint őrölt bors

Elkészítés:

1. A májat ereitől megtisztítjuk, megborsozzuk, megolajozott vas- vagy teflonedényben hirtelen megsütjük.

2. Megsózzuk, de ízesíthetjük a kész májat apróra vágott fokhagymával és petrezselyemmel is. Sült burgonya illik hozzá savanyúsággal.

Roston sült máj
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 14243 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Szakácskönyv Szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan... bővebben...
Roston sült máj
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Szakácskönyv Szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan... bővebben...
recept beküldése