Csirkés omlett kókuszmártással



Elkészítés:
1. A csirkecsontokat eltávolítjuk, és a húst csíkokra vágjuk. Egy tálban összekeverjük a csirkehúst, a paradicsomot és a kaprot. Egy nagy kancsóban felverjük a tojásokat az újhagymával.
2. Egy 25 cm átmérőjű teflonbevonatú, olajjal vékonyan kikent serpenyőben megsütjük a tojáskeverék egynegyedét. Amikor az omlett megsült, a közepébe tesszük a csirkehús-keverék egynegyedét, és az oldalait behajtva csomagocskát formálunk. Az omlettet óvatosan áttesszük egy tányérra, és ugyanezt megismételjük a többi keverékkel. A kókuszos mártással tálaljuk.
3. A mártáshoz egy kis lábosba tesszük az összes hozzávalót, és kevergetve, lassú tűzön 15 percig főzzük, míg a mártás kissé besűrűsödik.