Füstöltlazac-pástétom

Elkészítési idő: 70 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Füstöltlazac-pástétom
Eljárások: hűtés, préselés, turmixolás
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 kis doboz füstölt lazac
25 dkg puha krémsajt
2 evőkanál citromlé
6 dkg puha vaj

Elkészítés:

1. A halat lecsepegtetjük, és összemorzsolva turmixgépbe töltjük.

2. A vajat és a krémsajtot hozzáadva összeturmixoljuk, citromlével ízesítjük. Kis tálkába töltve legalább 60 percre jégbe hűtjük.

3. Kapribogyóval, kaporral vagy karikákra vágott újhagymával díszíthetjük, és sós keksszel kínáljuk.

A lényegesebb olcsóbb üveges füstöltlazac törmeléket is választhatjuk, mivel turmixoljuk az elkészítésnél.
1 nappal korábban is elkészíthető, folpackkal szorosan letakarva a hűtőszekrényben tároljuk.
Füstöltlazac-pástétom
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2373 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Finom falatkák Finom falatkák
(Vince Kiadó, 1999)

Sör- vagy borkorcsolyaként ismert apró falatkákkal kínáljuk a délután vagy a vacsora után érkező vendégeket. A kötet szemgyönyörködtető fotói arra buzdítanak, hogy kedvet kapjunk a hagyományos repertoár felújítására. E... bővebben...
Füstöltlazac-pástétom
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Finom falatkák Finom falatkák
(Vince Kiadó, 1999)

Sör- vagy borkorcsolyaként ismert apró falatkákkal kínáljuk a délután vagy a vacsora után érkező vendégeket. A kötet szemgyönyörködtető fotói arra buzdítanak, hogy kedvet kapjunk a hagyományos repertoár felújítására. E... bővebben...
vegetáriánus ételek