Húsételek olaszosan

Feltételek: olasz húsétel

Szűrők megjelenítése ▾

jellemző hús
jellemző összetevő
összetevő kizárása
húsételfajták
népek húsételei
nehézségi fok
ízvilág
évszak, napszak
alkalom
főbb eljárások
elkészítési idő
tényleges munkaidő
speciális diéta
egyéb szempontok

Szűrők megjelenítése ▾

335 találat

Borjúhús tonhalas mártással
Borjúhús tonhalas mártással
Borjúszelet tonhalmártással/vitello tonnato (3) | 90 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A tojásokat kb. 10 perc alatt keményre főzzük, hideg vízben lehűtjük és meghámozzuk. A sárgarépát meghámozzuk, és apróra vágjuk. A hagymát és a zellert megtisztítjuk, megmossuk és felaprítjuk. Az ...
Carpaccio
Carpaccio
Carpaccio | 65 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. A bélszínt légmentesen alufóliába vagy folpackba csavarjuk, és kb. 60 percre a fagyasztóba tesszük.
2. A parmezánból hámozóval finom forgácsokat vágunk. A citromot félbevágjuk, az egyik felét kifa...
Balzsamecetes marhasült
Balzsamecetes marhasült
Szeletben sült bélszín | 30 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Vágjuk a húst 4 szeletre, nagyjából 3-4 cm vastagra, attól függően, milyen alakú a húsdarab.
2. Forgassuk a lisztbe, és rázzuk le róla a felesleget.
3. Forrósítsuk fel az olajat egy serpenyőben ...
Hátszínszeletek borsmustárral
Hátszínszeletek borsmustárral
Sült hátszín | 30 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. Mossuk meg és szárítsuk meg a borsmustárleveleket, vágjuk őket nagyobb darabokra, és tegyük félre.
2. Melegítsünk fel 1 evőkanál olajat közepesnél kicsit magasabb lángon. Süssük meg a hússzeleteke...
Rosa di Parma
Rosa di Parma
Főzött/párolt bélszín, Töltött bélszín | 45 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Az egy darabban vett bélszínt késsel vágjuk be, majd nyissuk szét, mint egy könyvet. Sodrófával vagy klopfolóval kicsit ütögessük meg, hogy olyan legyen, mint egy nagy hússzelet. Sózzuk, borsozzuk ...
Pulykamellrolád
Pulykamellrolád
Töltött pulykamell, Tésztában sült pulykamell | 115 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Melegítsük elő a sütőt 200 fokra (a gázsütőt 6-os fokozaton). Egy éles késsel vágjuk ketté a pulykamellet. Óvatosan klopfoljuk ki, vigyázzunk, hogy ne verjük túl a húst.
2. Olvasszuk fel a vajat e...
Szardíniai hústekercsek
Szardíniai hústekercsek
Töltött marhahús szelet | 30 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Klopfoljuk a hússzeleteket vékonyra.
2. Aprítsuk finomra a fokhagymát, a petrezselymet és a szalonnát.
3. Osszuk szét ezt a keveréket arányosan a hússzeleteken, majd mindegyiket tekerjük fel, és ...
Borjúmáj velencei módra
Borjúmáj velencei módra
Borjúmáj ragu | 45 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A hagymát megtisztítjuk. A borjúmájat megmossuk, és szárazra töröljük. A petrezselyemzöldet megmossuk, és szárazra töröljük. A borjúmájat vékony szeletekre vágjuk. A petrezselyemzöldet felaprítjuk....
Pulykamell szárított paradicsommal
Pulykamell szárított paradicsommal
Pulykaragu | 35 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. A pulykát vágjuk vékony, körülbelül 8 centiméteres csíkokra.
2. Pirítsuk a mogyoróhagymát és a chilipaprikát az olajban egy nagyobb serpenyőben, közepes lángon, körülbelül 5 percig.
3. Tegyük hoz...
Borjúszelet aszalt paradicsommal
Borjúszelet aszalt paradicsommal
Fehérboros borjúszelet | 60 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A hússzeleteket forgassuk a sóval, borssal és száraz fűszerkeverékkel ízesített lisztbe.
2. Olvasszuk fel a vajat egy serpenyőben, és a fokhagymát valamint a sonkát a rozmaringgal megszórva nagy l...
Párolt csirkemell paradicsommártásban
Párolt csirkemell paradicsommártásban
Paradicsomos csirkeragu | 50 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. A paradicsomot (nagyobb szeműeket válasszunk) meghámozzuk, kimagozzuk, és darabokra vágjuk. A fokhagymagerezdeket meghámozzuk, és vékony szeletekre vágjuk. (Ha a gerezdek közepén zöld hajtást talál...
Borjúszelet citromos mártásban
Borjúszelet citromos mártásban
Citromos borjú | 85 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Mindkét citromot forró vízben megmossuk, és szárazra töröljük. Az egyiket a díszítéshez szeletekre vagy cikkekre vágjuk, a másik héját lereszeljük, majd kifacsarjuk. A citromfüvet megmossuk, száraz...
Rántott borjúszelet sajttal, sonkával
Rántott borjúszelet sajttal, sonkával
Sajtos borjúfilé, Rántott borjú | 50 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Tegyük a hússzeleteket műanyag fólia közé, és húsklopfolóval verjük ki egészen vékonyra.
2. Forgassuk a sóval, borssal és ízlés szerinti fűszerkeverékkel ízesített lisztbe, mártsuk a tojásba, majd...
Nyúl ischiai módra
Nyúl ischiai módra
Nyúlragu, Borban párolt nyúl | 60 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Vágjuk a nyúlhúst kisebb darabokra (lehetőleg 8 egyenlő nagyságúra), és öblítsük le őket víz és ecet egyenlő arányú keverékével.
2. Egy nagy serpenyőben közepes lángon forrósítsunk kevés olívaolaj...
Sült oldalas
Sült oldalas
Sült sertésoldalas | 60 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra (gázsütő 4-es fokozat).
2. Tegyük a húst egy nagyobb tepsibe. Sózzuk, borsozzuk, hintsük meg rozmaringgal és locsoljuk meg az olajjal.
3. Vágjunk éles késsel 8 ki...
Velencei borjúmáj polentával
Velencei borjúmáj polentával
Borjúmáj ragu | 75 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A hagymát vékonyan szeleteljük fel. Egy serpenyőben közepes lángon olvasszuk meg a vajat, adjuk hozzá az olívaolajat, és pároljuk benne üvegesre a hagymát. Sózzuk, borsozzuk.
2. A májat vágjuk vék...
Sült csirkecombok
Sült csirkecombok
Bundázott csirke | több mint 2 óra | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. Tegyük a csirkecombokat egy nagyobb tálba, és szórjuk meg petrezselyemzölddel. Locsoljuk meg a frissen facsart citromlével és az olívaolajjal. Sózzuk és borsozzuk. Fedjük le, és hagyjuk állni 120 p...
Grillezett húsok
Grillezett húsok
Grillezett vegyes húsok | több mint 2 óra | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Vágjuk a pulykamellet, a kolbászt, a szalonnát, a paprikát és a hagymát kb. 3 cm-es darabokra.
2. Egy tálban forgassuk össze a húsokat és a zöldségeket 3 dl olívaolajjal és a felaprított rozmarin...
Birkanyársak
Birkanyársak
Birka saslik | 40 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. A húst olyan kicsi darabokra vágjuk, hogy a 25-30 cm hosszú fanyársakra fel tudjuk húzni őket.
2. A nyársakat süssük meg nem túl forró faszenes grillen. Sóval, borssal ízesítsük. A nyársakhoz olív...
Vaddisznó vörösborban
Vaddisznó vörösborban
Vörösboros vaddisznó | több mint 2 óra | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A húst, ha szükséges, megnyúzzuk, és mélyebb tálba tesszük.
2. A páchoz megtisztítjuk és felaprítjuk a hagymát, a sárgarépát és a zellert. A fűszereket és a leöblített zöldfűszereket a húshoz adju...
további találatok...