Húsételek olaszosan

Feltételek: olasz húsétel

Szűrők megjelenítése ▾

jellemző hús
jellemző összetevő
összetevő kizárása
húsételfajták
népek húsételei
nehézségi fok
ízvilág
évszak, napszak
alkalom
főbb eljárások
elkészítési idő
tényleges munkaidő
speciális diéta
egyéb szempontok

Szűrők megjelenítése ▾

333 találat

Balzsamecetes marhasült
Balzsamecetes marhasült
Szeletben sült bélszín | 30 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Vágjuk a húst 4 szeletre, nagyjából 3-4 cm vastagra, attól függően, milyen alakú a húsdarab.
2. Forgassuk a lisztbe, és rázzuk le róla a felesleget.
3. Forrósítsuk fel az olajat egy serpenyőben ...
Hátszínszeletek borsmustárral
Hátszínszeletek borsmustárral
Sült hátszín | 30 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. Mossuk meg és szárítsuk meg a borsmustárleveleket, vágjuk őket nagyobb darabokra, és tegyük félre.
2. Melegítsünk fel 1 evőkanál olajat közepesnél kicsit magasabb lángon. Süssük meg a hússzeleteke...
Szardíniai hústekercsek
Szardíniai hústekercsek
Töltött marhahús szelet | 30 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Klopfoljuk a hússzeleteket vékonyra.
2. Aprítsuk finomra a fokhagymát, a petrezselymet és a szalonnát.
3. Osszuk szét ezt a keveréket arányosan a hússzeleteken, majd mindegyiket tekerjük fel, és ...
Pulykamellrolád
Pulykamellrolád
Töltött pulykamell, Tésztában sült pulykamell | 115 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Melegítsük elő a sütőt 200 fokra (a gázsütőt 6-os fokozaton). Egy éles késsel vágjuk ketté a pulykamellet. Óvatosan klopfoljuk ki, vigyázzunk, hogy ne verjük túl a húst.
2. Olvasszuk fel a vajat e...
Rosa di Parma
Rosa di Parma
Főzött/párolt bélszín, Töltött bélszín | 45 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Az egy darabban vett bélszínt késsel vágjuk be, majd nyissuk szét, mint egy könyvet. Sodrófával vagy klopfolóval kicsit ütögessük meg, hogy olyan legyen, mint egy nagy hússzelet. Sózzuk, borsozzuk ...
Nyúl ischiai módra
Nyúl ischiai módra
Nyúlragu, Borban párolt nyúl | 60 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Vágjuk a nyúlhúst kisebb darabokra (lehetőleg 8 egyenlő nagyságúra), és öblítsük le őket víz és ecet egyenlő arányú keverékével.
2. Egy nagy serpenyőben közepes lángon forrósítsunk kevés olívaolaj...
Pulykamell szárított paradicsommal
Pulykamell szárított paradicsommal
Pulykaragu | 35 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. A pulykát vágjuk vékony, körülbelül 8 centiméteres csíkokra.
2. Pirítsuk a mogyoróhagymát és a chilipaprikát az olajban egy nagyobb serpenyőben, közepes lángon, körülbelül 5 percig.
3. Tegyük hoz...
Borjúszelet citromos mártásban
Borjúszelet citromos mártásban
Citromos borjú | 85 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Mindkét citromot forró vízben megmossuk, és szárazra töröljük. Az egyiket a díszítéshez szeletekre vagy cikkekre vágjuk, a másik héját lereszeljük, majd kifacsarjuk. A citromfüvet megmossuk, száraz...
Párolt csirkemell paradicsommártásban
Párolt csirkemell paradicsommártásban
Paradicsomos csirkeragu | 50 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. A paradicsomot (nagyobb szeműeket válasszunk) meghámozzuk, kimagozzuk, és darabokra vágjuk. A fokhagymagerezdeket meghámozzuk, és vékony szeletekre vágjuk. (Ha a gerezdek közepén zöld hajtást talál...
Borjúszelet aszalt paradicsommal
Borjúszelet aszalt paradicsommal
Fehérboros borjúszelet | 60 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A hússzeleteket forgassuk a sóval, borssal és száraz fűszerkeverékkel ízesített lisztbe.
2. Olvasszuk fel a vajat egy serpenyőben, és a fokhagymát valamint a sonkát a rozmaringgal megszórva nagy l...
Rántott borjúszelet sajttal, sonkával
Rántott borjúszelet sajttal, sonkával
Sajtos borjúfilé, Rántott borjú | 50 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Tegyük a hússzeleteket műanyag fólia közé, és húsklopfolóval verjük ki egészen vékonyra.
2. Forgassuk a sóval, borssal és ízlés szerinti fűszerkeverékkel ízesített lisztbe, mártsuk a tojásba, majd...
Borjúmáj velencei módra
Borjúmáj velencei módra
Borjúmáj ragu | 45 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A hagymát megtisztítjuk. A borjúmájat megmossuk, és szárazra töröljük. A petrezselyemzöldet megmossuk, és szárazra töröljük. A borjúmájat vékony szeletekre vágjuk. A petrezselyemzöldet felaprítjuk....
Grillezett húsok
Grillezett húsok
Grillezett vegyes húsok | több mint 2 óra | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Vágjuk a pulykamellet, a kolbászt, a szalonnát, a paprikát és a hagymát kb. 3 cm-es darabokra.
2. Egy tálban forgassuk össze a húsokat és a zöldségeket 3 dl olívaolajjal és a felaprított rozmarin...
Velencei borjúmáj polentával
Velencei borjúmáj polentával
Borjúmáj ragu | 75 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A hagymát vékonyan szeleteljük fel. Egy serpenyőben közepes lángon olvasszuk meg a vajat, adjuk hozzá az olívaolajat, és pároljuk benne üvegesre a hagymát. Sózzuk, borsozzuk.
2. A májat vágjuk vék...
Sült oldalas
Sült oldalas
Sült sertésoldalas | 60 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra (gázsütő 4-es fokozat).
2. Tegyük a húst egy nagyobb tepsibe. Sózzuk, borsozzuk, hintsük meg rozmaringgal és locsoljuk meg az olajjal.
3. Vágjunk éles késsel 8 ki...
Csirke ördög módra
Csirke ördög módra
Fűszeres sült csirke | több mint 2 óra | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A csirkét megmossuk, szárazra töröljük, ollóval a háta vonalában felvágjuk, és a testet laposra nyomjuk.
2. A cseresznyepaprikát, a zsályaleveleket, a rozmaringot apróra vágjuk, és az olajjal, a c...
Vadnyúlragu
Vadnyúlragu
Vadnyúlragu | több mint 2 óra | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A nyulat főzésre előkészítjük, feldaraboljuk. A belsőségeket hűtőszekrénybe tesszük. A nyúlhúst nagyobb tálba rakjuk.
2. A hagymát, a sárgarépát és a zellert meghámozzuk és felaprítjuk. A fűszerek...
Borjúszelet római módra
Borjúszelet római módra
Saltimbocca | 30 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. A borjúszeleteket és a sonkaszeleteket félbevágjuk, a borjút óvatosan kiklopfoljuk.
2. Fogpiszkálóval egy szelet sonkát és egy zsályalevelet rögzítünk egy borjúszelethez.
3. Négy dkg vajat nagy s...
Birkanyársak
Birkanyársak
Birka saslik | 40 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. A húst olyan kicsi darabokra vágjuk, hogy a 25-30 cm hosszú fanyársakra fel tudjuk húzni őket.
2. A nyársakat süssük meg nem túl forró faszenes grillen. Sóval, borssal ízesítsük. A nyársakhoz olív...
Velencei jérce paradicsommártásban
Velencei jérce paradicsommártásban
Paradicsomos sült csirke | több mint 2 óra | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A szárított gombát langyos vízben 15 percig áztatjuk.
2. A jércét megmossuk, szárazra töröljük, feldaraboljuk. A hagymát megtisztítjuk, négybe vágjuk, a paradicsom...
további találatok...