Megjelent Keleti Andrea – Család, Ízek, Cha-cha-cha című szakácskönyve

Megjelent Keleti Andrea – Család, Ízek, Cha-cha-cha című szakácskönyve
Hogy milyen Keleti Andrea konyhája? Ínycsiklandóan finom, mégis egészséges, rafináltan egyszerű, ugyanakkor fűszeresen változatos, – otthon, karamell és varázs illatú. Titkos, régi családi leírásokból, megreformált tradicionális ételekből és vadonatúj, modern ízekből készült recept-fűzérrel töltötte meg a népszerű versenytáncos a gyönyörű kötetet, élete első szakácskönyvét...

„Keleti Andreáról mindig a kakaós csiga jut eszembe. Hiszen a Szombat esti láz próbái során folyton Andreával reggeliztem, s hiába cikizett, hogy meghízom, minden tánc a kakaós csigával indult” – kezdte Csonka András Keleti Andrea szakácskönyvének bemutatóján.

A finomságokkal tűzdelt könyvpremieren Andrea barátai, Csisztu Zsuzsa, Delhusa Gjon és Istenes Bence is kóstolgattak.

„Háziasszonyi létem kiteljesedése ez a gyűjtemény, tele az évek során megszeretett, tökéletesített és száz, meg százszor elkészített ételekkel. Ebben a kötetben benne vannak meghitt családi ünnepeink, könnyed vagy éppen zsúfolt hétvégéink és rumlis, vidám hétköznapjaink. Benne kedves ételeink, ízeink, illataink, zamataink – benne az életünk” – mondja Keleti Andrea.

Andrea kedvenc receptjei mellé odacsempészett olyan hasznos tanácsokat és praktikákat, amelyek segítségével nem csak a főzés, de a bevásárlás is olyan lehet, mint néhány szenvedélyes, ámde könnyed tánclépés.

”Számomra a főzés mára olyan lett, mint egy csodálatos kaland, mint egy varázslatos keringő az ízek világában. Szívemből kívánom, hogy minden olyan kezdő, haladó, családos vagy éppen független háziasszony, aki kezébe veszi ezt a kötetet, hozzám hasonlóan megtapasztalja a főzés alkotó csodáját, és szerettei körében élvezze azokat az egészséges, finom ízeket, amelyeket ebbe a könyvbe összegyűjtöttem” – teszi hozzá Andrea.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
Megjelent Keleti Andrea – Család, Ízek, Cha-cha-cha című szakácskönyve
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kinyomtatom
Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
bevásárlólista