Gasztro-szótár
Írd a szövegmezőbe a keresett kifejezést, vagy kattints a mező alatt megjelenők valamelyikére és a könyvecske jobboldalán megkapod a leírást.
A leírások egy része az adott kifejezés bővebb kifejtését is tartalmazza, ebben az esetben a kék címre kattintva juthatsz a bővebb tartalomhoz.. Jó böngészést!
Könyvek

Szerző: Seres Attila
Kiadó: Palatinus Kiadó (2003)
A könyv egyfajta gasztronómiai utazás időben és térben. Az élvezetes stílusban megírt útibeszámoló persze...

Szerző: Juhani Nagy János
Kiadó: Mezőgazda Kiadó (2004)
Ez a konyhai kisszótár rövid, tömör, közérthető értelmezését adja a magyarul eddig tisztázatlan vagy...

Szerzők: Kamp, David, Lynch, David
Kiadó: Athenaeum 2000 Kiadó (2010)
"Borsznob." Már maga az elnevezés is különcködő. Ha ezzel a végletesen sznob sznobériával találkozik az...

Szerzők: Hadoke, Mike, Kerndter, Fritz
Kiadó: Grimm Kiadó (2008)
Összesen mintegy 2500 aktuális szakkifejezés. Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok...