kenőecset

kenőecset

A régen használt libatollból készült kenőecsetet helyettesítő a tepsik és a sütőformák kikenéséhez használt, műanyag sörtékből készült ecset. Ezzel kenjük szét a tojást is a sütésre kész tészták tetején. Célszerű legalább kettőt beszerezni. Külön a zsiradék és külön a tojás kenéséhez.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
Sütés lépésről lépésre Dr. Oetker
Sütés lépésről lépésre
(Grafo Kiadó, 2007)

Hogyan nem szárad ki a piskóta? Mivel tölthetők a tejszínes torták? Hogyan kell könnyű túrótortát sütni? Mindez egyáltalán nem ördöngösség. Már ha tudja valaki, hogyan kell csinálni. Sorozatunknak ez a kötete a sütéshez ad... bővebben...
könyvek

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

Édességek és készítésük titkai Édességek és készítésük titkai
Szerző: Disdier, Guy
Kiadó: Delta 2000 Kiadó (1993)

Az édességeknek, e csodálatos szín, íz- és illatkompozícióknak kevesen tudnak ellenállni. A könyvünkben...

Nélkülözhetetlen tésztakönyv Nélkülözhetetlen tésztakönyv
Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2004)

A legtöbb ember sok más ételféleségnél többre tart egy tál finom tésztát. Az olaszok például el sem...

Tésztavarázs Tésztavarázs
Szerző: Roux, Michel
Kiadó: T.bálint Kiadó (2012)

Csupa könnyen elsajátítható recept található ebben a nagyszerű gyűjteményben amely minden klasszikus...