kenőecset
A régen használt libatollból készült kenőecsetet helyettesítő a tepsik és a sütőformák kikenéséhez használt, műanyag sörtékből készült ecset. Ezzel kenjük szét a tojást is a sütésre kész tészták tetején. Célszerű legalább kettőt beszerezni. Külön a zsiradék és külön a tojás kenéséhez.
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Roux, Michel
Kiadó: T.bálint Kiadó (2012)
Csupa könnyen elsajátítható recept található ebben a nagyszerű gyűjteményben amely minden klasszikus...

Szerző: Disdier, Guy
Kiadó: Delta 2000 Kiadó (1993)
Az édességeknek, e csodálatos szín, íz- és illatkompozícióknak kevesen tudnak ellenállni. A könyvünkben...

Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2004)
A legtöbb ember sok más ételféleségnél többre tart egy tál finom tésztát. Az olaszok például el sem...