habverő
A főzéskor használt alapanyagok, ételek összekeverésére, valamint levegő belekeverésével való fellazítására szolgáló konyhai eszköz.
Többnyire nemesacélból, krómötvözetből körte alakúra formázott dróthurkokból készül. A konyhai robotgép páros forgó-keverő egységei is hasonló szerkezetűek.
Másik formája egy nyeles fémrúd végén lévő dróthurok, melyen szabadon mozgó fémspirál található.
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Greifenstein, Gina
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2004)
Hússzeletek csúcsformában! Ropogós bundában - klasszikus és finom! Ám a hússzeletek valódi sztárok lehetnek...

Szerző: Bellefontaine, Jacqueline
Kiadó: Vince Kiadó (2005)
A hagyományos barbecue-ételek receptgyűjteménye, lépésről lépésre. Ez az ötletekkel teli szakácskönyv 120...

Szerző: Halmos Mónika
Kiadó: Food Time Kiadó (2003)
Tortát enni mindig gyönyörűséges. Se szeri, se száma a krémes, karamellás, tejszínes, gyümölcsös,...

Szerzők: Bardi, Carla, Makda, Hajda, Morris, Ting
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)
Levesek, raguk, frissensültek… mind-mind egytálételek. Világszerte sokan ismerik és kedvelik őket. A...

Szerző: Raichlen, Steven
Kiadó: Vince Kiadó (2004)
"Ilyesfajta oktató könyvet írni nem is olyan egyszerű dolog. Azt szerettem volna, hogy tartalmazza mindazokat az...

Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2007)
A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen...

Szerző: Kieslich, Sabine
Kiadó: K.u.K. Kiadó (2005)
Aki szívesen hív vendégeket, de nem óhajt órákat tölteni az előkészületekkel, a lehető legjobban teszi, ha...

Szerkesztő: F. Nagy Angéla
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)
Ha van kéznél a konyhában egy jó serpenyő és némi hús-, zöldség--, illetve tésztaféle, máris neki lehet...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2006)
Zamatos, omlós, sohasem száraz húsok és szárnyasok, vitamindús zöldségek. Semmi kétség, ezek alufóliában...

Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2010)
A társasági együttlét egyik legkellemesebb formája a grillezés, amikor beszélgetés-iszogatás közben a...

Szerkesztő: Harpham, Zoe
Kiadó: Vince Kiadó (2005)
Az utóbbi időben a wok használata elterjedt az európai konyhákban is - köztudottá vált, hogy a wok...

Szerzők: Hargitai György, Hunyaddobrai Csaba
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2006)
Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben...

Szerző: Daiber, Claudia
Kiadó: Cser Kiadó (2008)
Ez a könyv, eltérően a témában megjelent hasonló kiadványoktól, jóval többet kínál egy puszta...

Szerző: Kittler, Martina
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2005)
A wok, a távol-keleti konyhák zseniális találmánya fényes karriert futott be Nyugaton is. Mert: könnyedén...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2011)
Negyvennél is több villámreceptet kínálunk hús, hal, zöldségek grillezésre, melyeket különböző kenyerek,...

Szerző: Stacey, Jenny
Kiadó: Vince Kiadó (2005)
Noha ismereteink a kínai konyhával kapcsolatban legtöbbször kimerülnek a sarki büfé kínálatánál,...

Szerző: Glezer, Maggie
Kiadó: Alexandra Kiadó (2011)
Maggie Glezer okleveles pék és szakíró könyve hiánypótló mű azok számára, akik a kenyérsütést...