botmixer
A vajas, cukros krémek, habcsókok készítésekor nagyon hasznos. Nem foglal el sok helyet, és használata után könnyű eltenni.
Védőburokkal ellátott, a szárról néhány csavarással könnyen eltávolítható turmix kés, mellyel a krémesítésre szánt ételeket már a főzőedényben turmixolhatjuk.
Használata gyors és kényelmes (kevés a mosogatnivaló), de némi ügyességet igényel. Tegyük az ételbe és utána helyezzük áram alá, működés közben tartsuk az edény aljára merőlegesen, mert erősebben megdöntve kicsapja az ételt.
Csak a leállítása és áramtalanítása után vegyük ki az ételből.
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Glezer, Maggie
Kiadó: Alexandra Kiadó (2011)
Maggie Glezer okleveles pék és szakíró könyve hiánypótló mű azok számára, akik a kenyérsütést...

Szerkesztők: Deák Balázs, Eperjessy Magdolna, Kovács Ágnes, Szily Pál
Kiadó: LSI Alkalmazástechnikai Tanácsadó Szolgálat (1989)

Szerző: Szovátai Vass
Kiadó: Pro-Book Kiadó (2008)
Mindazok számára ajánljuk ezeket a recepteket, akik szeretik a megszokott ízeket, de a különleges ételeket sem...

Szerző: Lumb, Marianne
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)
Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk aprítsunk, kockázzunk, vagdaljunk, filézzünk. Tanuljuk meg,...

Szerző: Raichlen, Steven
Kiadó: Vince Kiadó (2004)
"Ilyesfajta oktató könyvet írni nem is olyan egyszerű dolog. Azt szerettem volna, hogy tartalmazza mindazokat az...

Szerkesztő: Tóth Emese
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)
Több mint 650 könnyen megtanulható konyhai művelet, 400 remek, bevált recept... A Sütés-főzés nagykönyve...

Szerző: Schulz, Axel
Kiadó: Cser Kiadó (2002)
A roston sütés igazán fesztelen társas szórakozás. Itt senki nem ül mereven a terített asztal mellett. Éppen...

Szerkesztő: Harpham, Zoe
Kiadó: Vince Kiadó (2005)
Az utóbbi időben a wok használata elterjedt az európai konyhákban is - köztudottá vált, hogy a wok...