Eszközök
Könyvek

Szerző: Greifenstein, Gina
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2004)
Hússzeletek csúcsformában! Ropogós bundában - klasszikus és finom! Ám a hússzeletek valódi sztárok lehetnek...

Szerző: Greifenstein, Gina
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2006)
A csodatészta legfontosabb tulajdonsága a variálhatóság. Ugyanazokból az alapvető hozzávalókból a...

Szerkesztők: Deák Balázs, Eperjessy Magdolna, Kovács Ágnes, Szily Pál
Kiadó: LSI Alkalmazástechnikai Tanácsadó Szolgálat (1989)

Szerzők: Hargitai György, Hunyaddobrai Csaba
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2006)
Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben...

Szerző: Terebess Gábor
Kiadó: Helikon Kiadó (1986)
"Ez a könyv - mondja érdekfeszítő művéről a szerző, aki maga is hosszabb ideig élt a Távol-Keleten -...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2006)
Nincs nyár grillezés nélkül. De vajon miért csak a tarját és a kolbászt tesszük a nyársra? Dr. Oetker...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2000)
A mikrohullámú sütő lassan már a konyha alapfelszereléséhez tartozik, habár sokan csak a fagyasztott...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (1996)
E könyv az ételek kímélő, energiatakarékos, gyors főzésének, melegítésének és felolvasztásának...

Szerző: Kittler, Martina
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2005)
A wok, a távol-keleti konyhák zseniális találmánya fényes karriert futott be Nyugaton is. Mert: könnyedén...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2008)
Ez a mindentudó ázsiai serpenyő mind kedveltebb, hiszen segítségével szempillantás alatt zamatos ételek...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2001)
A főzést a wokban nálunk is mind többen kedvelik. Ez nem is csoda, hiszen egyetlen más főzőedényben sincs az...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2005)
Wokban főzni egyet jelent az ételek egyszerű, gyors, egészséges elkészítésével. Ebben a sokoldalú...

Szerző: Kittler, Martina
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2004)
Nemcsak recepteket találunk a könyvben, hanem hasznos elméleti tudásra is szert tehetünk: tanácsok a megfelelő...

Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2007)
A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen...

Szerző: Halmos Mónika
Kiadó: Food Time Kiadó (2003)
Tortát enni mindig gyönyörűséges. Se szeri, se száma a krémes, karamellás, tejszínes, gyümölcsös,...

Szerző: Bellefontaine, Jacqueline
Kiadó: Vince Kiadó (2005)
A hagyományos barbecue-ételek receptgyűjteménye, lépésről lépésre. Ez az ötletekkel teli szakácskönyv 120...

Szerző: Poós Lászlóné
Kiadó: Vianco Stúdió (1986)
A bográcsban főzés sajátos "zamattal", "magyaros ízzel" gazdagítja megszokott ételeinket, mert az alapanyagok...