kacsa felszeletelése

kacsa felszeletelése
Ha követjük az alábbi lépéseket, a kacsát egyszerűen és könnyen fel tudjuk darabolni...

1.A kacsát a sütőből kivéve 15 percig pihentetjük. Az első tennivaló, hogy a szárnyas mellét középen a nyak irányában felvágjuk.

2.A kacsát a hasára fektetjük, és a gerincénél a hátát szintén felvágjuk.

3.A mellét és a combot, illetve a szárnyakat elvágjuk. (akkor is így daraboljuk, ha kicsi a szárnyas).

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
Pompás pecsenyék Pompás pecsenyék
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A zamatos páclével és különleges töltelékkel gazdagított egybesült húsok az ünnepi ebéd vagy vacsora fénypontját jelentik. Bár elkészítésük időigényes, a látványuk és ízük mindig megéri a fáradságot. Ha pedig a... bővebben...
van itthon
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!