kevert tészta kikeverése

kevert tészta kikeverése
Minden hozzávaló szobahőmérsékletű legyen, beleértve a tojásokat is...

1. Először a vajat egy nagy keverő- vagy üvegtálban egyenletesre keverjük, majd hozzákeverjük a cukrot (ha édes tésztát készítünk).

2. A vajat és a cukrot habosra verjük. Habverőt, elektromos kézi mixert vagy konyhai robotgépet is használhatunk.

3. Hozzáadjuk az esetleges ízesítőket, majd egyesével a tojásokat. Minden hozzávalóval jól eldolgozzuk, hogy a massza homogén és egyenletes legyen. Ha mégsem az, egy kevés lisztet szórhatunk hozzá.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
kevert tészta kikeverése
Piskóták és más sütemények Piskóták és más sütemények
(Vince Kiadó, 2008)

A piskótafélék bármelyike lehet ebéd, vacsora nagyszerű zárófogása, de a minden alkalomra kiváló édességek maguk is a középpontba kerülhetnek egy-egy ünnepi kávézás vagy csupán egyszerű délutáni kávé-tea mellett.... bővebben...
vegetáriánus ételek
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

Gluténmentes édességek Gluténmentes édességek
Szerző: Ráczné Vígh Zsuza
Kiadó: Grimm Kiadó (2008)

Ez a könyv olyan lisztérzékenyeknek, tehéntejfehérje-allergiásoknak, illetve azok családtagjainak, barátainak...

A tortadíszítés alapjai A tortadíszítés alapjai
Szerző: Brown, Rachel

A tortadíszítés olyan készség, amelyet némi segítséggel mindenki el tud sajátítani. Ebben a rengeteg...

Sütemények két személyre Sütemények két személyre
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2008)

Édes süteményekkel, tortákkal szeretné elkápráztatni a családját és barátait? A könyvben található...

Desszertek Desszertek
Kiadó: Vince Kiadó (2008)

A hétköznapi vagy az ünnepi étkezések - valljuk be - kevesebbet érnek egy jóízű zárófogás, egy igazi...

A csodálatos olíva A csodálatos olíva
Szerző: Bänzinger, Erica
Kiadó: Cser Kiadó (2004)

Mi lenne a mediterrán konyhából olívaolaj nélkül? Szinte elképzelhetetlen! Az olívaolaj az egész mediterrán...

Mexikói konyha Mexikói konyha
Kiadó: Vince Kiadó (2011)

A vibrálóan eleven és izgalmas mexikói konyhát különféle kultúrák sok évszázados konyhaművészeti...

101 torta és sütemény 101 torta és sütemény
Szerző: Cadogan, Mary
Kiadó: Alexandra Kiadó (2006)

Akár finom csemegét szeretnénk a tea mellé, akár a tökéletes tortát keressük egy különleges alkalomra, meg...

155 aprósütemény 155 aprósütemény
Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2009)

Kekszek és linzerek, tallérok és szívek, csókok és puszedlik mind-mind megtalálhatók ajánlatunkban. A...

Gourmandia Gourmandia
Szerző: Varga Gábor
Kiadó: Aréna 2000 Kiadó (2010)

A Varga Gábor által szerkesztett, főleg desszertek, de más finomságok receptjeit is bemutató gasztronómiai...

Téli ételek Téli ételek
Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2008)

A hosszú, meghitt téli esték hangulatához kiválóan illenek e kötet receptjei. Lehet az egy forró leves, mint...

Sütemények sütés nélkül Sütemények sütés nélkül
Kiadó: Alexandra Kiadó (2016)

Egy kis édességre vágyik, de nincs kedve bajlódni a sütéssel? Ne aggódjon, az itt összegyűjtött receptekhez...

33 édesség 33 édesség
Szerző: Hargitai György
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2006)

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben...

55 pompás tortaféle 55 pompás tortaféle
Szerző: Halmos Mónika
Kiadó: Food Time Kiadó (2003)

Tortát enni mindig gyönyörűséges. Se szeri, se száma a krémes, karamellás, tejszínes, gyümölcsös,...

77 karácsonyi menü 77 karácsonyi menü
Szerző: Boda Zoltánné
Kiadó: Szalay Kiadó (2004)

Az ünnepek alkalmával mindig szeretnénk igazán kitenni magunkért, s karácsonykor különösen igyekszünk, hogy...

Gyümölcsös sütemények Gyümölcsös sütemények
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2007)

Mi lehetne csábítóbb a gyümölcsös süteményeknél? Lédúsak, üdítőek, vagyis ellenállhatatlanul finomak....

155 muffin 155 muffin
Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2007)

A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen...

Kiskarácsony, nagykarácsony Kiskarácsony, nagykarácsony
Szerkesztő: Szabó Magdolna
Kiadó: Officina Nyomdaipari Oktató és és Termelő Kft (0)

Vitathatatlan, hogy a magyar ember táplálkozása, s a hozzá fűződő szokásvilág a két karácsony...

Édes finomságok a nagyi konyhájából Édes finomságok a nagyi konyhájából
Kiadó: Alexandra Kiadó (2012)

Könnyed márványkalács, finom vajkrémmel töltött torta vagy morzsás sütemény - ezek a klasszikusok...