kevert tészta kikeverése

kevert tészta kikeverése
Minden hozzávaló szobahőmérsékletű legyen, beleértve a tojásokat is...

1. Először a vajat egy nagy keverő- vagy üvegtálban egyenletesre keverjük, majd hozzákeverjük a cukrot (ha édes tésztát készítünk).

2. A vajat és a cukrot habosra verjük. Habverőt, elektromos kézi mixert vagy konyhai robotgépet is használhatunk.

3. Hozzáadjuk az esetleges ízesítőket, majd egyesével a tojásokat. Minden hozzávalóval jól eldolgozzuk, hogy a massza homogén és egyenletes legyen. Ha mégsem az, egy kevés lisztet szórhatunk hozzá.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
kevert tészta kikeverése
Piskóták és más sütemények Piskóták és más sütemények
(Vince Kiadó, 2008)

A piskótafélék bármelyike lehet ebéd, vacsora nagyszerű zárófogása, de a minden alkalomra kiváló édességek maguk is a középpontba kerülhetnek egy-egy ünnepi kávézás vagy csupán egyszerű délutáni kávé-tea mellett.... bővebben...
facebook
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

Olasz konyha Olasz konyha
Szerzők: Bardi, Carla, Vignozzi, Sarah, Gioffré, Rosalba
Kiadó: Kossuth Kiadó (2005)

Az olasz konyha varázsának titka az a könnyedség, amellyel a legtöbb ínycsiklandó étel elkészíthető, még...

Az első süteményeskönyvem Az első süteményeskönyvem
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2002)

A kezdő cukrászinasnak nagy büszkeség az, ha Anyu születésnapjára maga készíti el a tortát, vagy saját...

Muffinok és sütemények Muffinok és sütemények
Kiadó: Vince Kiadó (2008)

Az otthon készült, sütőben sült finomságok mindig megmelengetik az ember szívét, és ha kis papírformákban...

99 vendégváró 33 színes ételfotóval 99 vendégváró 33 színes ételfotóval
Szerzők: Hemző Károly, Lajos Mari
Kiadó: Sanoma Kiadó (2010)

"...Ebben a könyvben olyan ételek receptjét igyekeztem egy kosárba szedni, amelyek között, reményeim szerint,...

A mi süteményes könyvünk A mi süteményes könyvünk
Szerző: Váncza József
Kiadó: Holnap Kiadó (2010)

1925-ben vették lajstromba a „Váncza sütő-krémpor” védjegyét, később pedig sokféle kitűnő magyar...

Desszertek Desszertek
Kiadó: Vince Kiadó (2008)

A hétköznapi vagy az ünnepi étkezések - valljuk be - kevesebbet érnek egy jóízű zárófogás, egy igazi...

Villámgyors torták Villámgyors torták
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2010)

Nincs kedve órákig a konyhában állni, amíg elkészül egy szép torta? Nem probléma Dr. Oetker legújabb...

Gyümölcsös sütemények Gyümölcsös sütemények
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2007)

Mi lehetne csábítóbb a gyümölcsös süteményeknél? Lédúsak, üdítőek, vagyis ellenállhatatlanul finomak....

Egy szelet esküvő Egy szelet esküvő
Szerző: Horváth Eszter
Kiadó: Magánkiadás (2004)

A hiánypótló könyv nem az esküvő megszervezésével, hanem annak dekorációjával foglalkozik. Horváth Eszter...

66 karácsonyi édesség 66 karácsonyi édesség
Szerző: Lajos Mari
Kiadó: Aquila Kiadó (2006)

"Régi adósságunk ez a könyv. Sokak-sokunk számára a karácsony a legfontosabb ünnep az esztendőben, ezért...

Új szakácskönyv Új szakácskönyv
Szerző: Turós Emil
Kiadó: Betűmetsző Könyvkereskedés (2006)

Turós Emil, a neves mesterszakács "Új szakácskönyv" című könyve elsősorban olyan háziasszonyok számára...

1 tészta - 50 keksz 1 tészta - 50 keksz
Szerzők: Rademacker, Birgit, Poziombka, Stefanie
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2008)

Szinte hihetetlen! Mindössze ötféle hozzávalót gyorsan összegyúrunk - és kész is van a csodatészta, amit...

Süteményeskönyv Süteményeskönyv
Szerző: Bereznay Tamás
Kiadó: Boook Kiadó (2010)

Bereznay Tamás második könyvét tartja kezében az olvasó: a "Mai magyar konyha" című kötet sikerét...

Torták, sütemények, csemegék Torták, sütemények, csemegék
Szerző: Berry, Mary
Kiadó: Vince Kiadó (2002)

Azok az édességek, melyeknek receptjét e könyvből megismerhetjük, ínycsiklandóan finomak, gyönyörű...

A legfinomabb sütik A legfinomabb sütik
Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2011)

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

A nagyi sütije A nagyi sütije
Kiadó: Szalay Kiadó (2010)

Ha valaki, akkor nagymamáink aztán igazán tudják, mitől lesz egy sütemény felejthetetlen élmény, gyermekeik...

155 rétes 155 rétes
Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2007)

Kedvcsinálóként szeretnénk kiemelni néhány érdekes receptet, mint például a hintett rétesét, melynél...

66 torta 66 torta
Szerző: Lajos Mari
Kiadó: Aquila Kiadó (2006)

Ebben a könyvben, remélem, ki-ki megtalálja a kedvére valót, van itt mindenféle torta: egyszerű-házias,...