kevert tészta kikeverése

kevert tészta kikeverése
Minden hozzávaló szobahőmérsékletű legyen, beleértve a tojásokat is...

1. Először a vajat egy nagy keverő- vagy üvegtálban egyenletesre keverjük, majd hozzákeverjük a cukrot (ha édes tésztát készítünk).

2. A vajat és a cukrot habosra verjük. Habverőt, elektromos kézi mixert vagy konyhai robotgépet is használhatunk.

3. Hozzáadjuk az esetleges ízesítőket, majd egyesével a tojásokat. Minden hozzávalóval jól eldolgozzuk, hogy a massza homogén és egyenletes legyen. Ha mégsem az, egy kevés lisztet szórhatunk hozzá.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
kevert tészta kikeverése
Piskóták és más sütemények Piskóták és más sütemények
(Vince Kiadó, 2008)

A piskótafélék bármelyike lehet ebéd, vacsora nagyszerű zárófogása, de a minden alkalomra kiváló édességek maguk is a középpontba kerülhetnek egy-egy ünnepi kávézás vagy csupán egyszerű délutáni kávé-tea mellett.... bővebben...
recept beküldése
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

155 muffin 155 muffin
Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2007)

A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen...

Muffinok Muffinok
Kiadó: Vince Kiadó (2008)

A könnyen elkészíthető, illatos, laza tésztájú, frissen sült muffin az egyik legnépszerűbb sütemény. A...

33 lúgosító sütemény és desszert 33 lúgosító sütemény és desszert
Szerzők: Csigó László, Liptai Zoltán
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2013)

"A süteményeket, desszerteket sokan szeretik, de sajnos ezek többsége savasítja szervezetünket. Mi most olyan...

A dió A dió
Szerző: Eisenstock Ildikó
Kiadó: Cser Kiadó (2010)

A kötetben a dió leírásán, termesztésén, betakarításán kívül sokféle receptet is találhatunk. Többek...

Sütemények enciklopédiája Sütemények enciklopédiája
Szerzők: Bardi, Carla, Dettore, Mariapaola, Gioffré, Rosalba, Vignozzi, Sarah
Kiadó: Kossuth Kiadó (2003)

A Sütemények enciklopédiája a hazánkban megjelent legnagyobb süteményeskönyv. Az egyszerű piskótától a...

Házisütemények Házisütemények
Szerző: Pöltl Jánosné
Kiadó: Magánkiadás (2010)

(...) Ahhoz, hogy finomat süssünk, fontos minden részletre odafigyelni, tapasztalatot szerezni. Nem mindig elég...

Eredeti receptek Svájcból - Nassoló Eredeti receptek Svájcból - Nassoló
Szerző: Blaser Zsuzsanna
Kiadó: Underground Kiadó (2014)

Kedves Olvasó! Ön egy olyan szakácskönyv harmadik fejezetét tartja a kezében, amely egyaránt ízletes...

Nélkülözhetetlen desszertek Nélkülözhetetlen desszertek
Szerkesztők: Stephen, Wendy , Price, Jane
Kiadó: Vince Kiadó (2007)

Étkezés után általában mindenki izgatottan várja, vajon mi lesz a desszert. Ha barátai elismerésére vágyik,...

500 kedvenc házisüti 500 kedvenc házisüti
Szerzők: Szabó Sándorné, Horváth Ildikó
Kiadó: Pro-Book Kiadó (2008)

Mindazok számára ajánljuk ezeket a recepteket, akik szeretik a megszokott ízeket, de a különleges ételeket sem...

155 kanalas sütemény 155 kanalas sütemény
Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2009)

Sok konyhában nincs olyan mérőeszköz, mellyel a kis mennyiségeket kimérhetjük. De - ha akad is mérleg -...

Édes és sós sütemények Édes és sós sütemények
Kiadó: Vince Kiadó (2008)

A sütés minden kétséget kizáróan az egyik legfelemelőbb konyhai élmény. Mi lehet csodálatosabb annál,...

Muffin Muffin
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2005)

Nem is olyan régen, ha a muffinokról érdeklődtünk, válasz helyett csak csodálkozó szemekkel találkoztunk....

Egy szelet esküvő Egy szelet esküvő
Szerző: Horváth Eszter
Kiadó: Magánkiadás (2004)

A hiánypótló könyv nem az esküvő megszervezésével, hanem annak dekorációjával foglalkozik. Horváth Eszter...

Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
Kiadó: Vince Kiadó (2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt....

Sütemények eperrel, málnával, ribizlivel, áfonyával... Sütemények eperrel, málnával, ribizlivel, áfonyával...
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2008)

Szederrel, eperrel, ribizlivel, áfonyával vagy egressel üdítő sütemények egész sorát készíthetjük el....

Édes finomságok a nagyi konyhájából Édes finomságok a nagyi konyhájából
Kiadó: Alexandra Kiadó (2012)

Könnyed márványkalács, finom vajkrémmel töltött torta vagy morzsás sütemény - ezek a klasszikusok...

Karácsonyi sütemények Karácsonyi sütemények
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2003)

A karácsony előtti hetekben még a sütéstől ódzkodókat is elkapja valami titokzatos hév, és ok is elkezdenek...

Új szakácskönyv Új szakácskönyv
Szerző: Turós Emil
Kiadó: Betűmetsző Könyvkereskedés (2006)

Turós Emil, a neves mesterszakács "Új szakácskönyv" című könyve elsősorban olyan háziasszonyok számára...