muffinforma előkészítése sütéshez
1. A muffinforma minden mélyedését vékonyan bekenjük olvasztott vajjal vagy olajjal.
2. Papírkosárkákkal is bélelhetjük a muffinforma mélyedéseit.
3. A muffintésztát fémkanállal óvatosan az előkészített formába tesszük, úgy, hogy egy második kanállal segítünk lekaparni a masszát.
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2007)
A finom sütemények mérleg nélkül és kevés, de jó minőségű hozzávalóval gyorsan...

Szerző: Szovátai Vass
Kiadó: Pro-Book Kiadó (2008)
Mindazok számára ajánljuk ezeket a recepteket, akik szeretik a megszokott ízeket, de a különleges ételeket sem...

Kiadó: Vince Kiadó (2008)
A könnyen elkészíthető, illatos, laza tésztájú, frissen sült muffin az egyik legnépszerűbb sütemény. A...

Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2007)
A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen...

Szerző: Spaeth, Radu
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2005)
A kis tortácskák a mai konyha slágerei: gyorsan elkészülnek, ínycsiklandóan díszítve egyszerűen édesen,...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2010)
A világ számos országában már ismert és kedvelt, a muffinra emlékeztető cupcake, nálunk is tért hódit....

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2005)
Nem is olyan régen, ha a muffinokról érdeklődtünk, válasz helyett csak csodálkozó szemekkel találkoztunk....

Kiadó: Grafo Kiadó (2007)
A muffin a változatosság híveinek kedvenc süteménye. Gyorsan elkészülnek, mindig mások és csábításuknak...

Kiadó: Vince Kiadó (2008)
Az otthon készült, sütőben sült finomságok mindig megmelengetik az ember szívét, és ha kis papírformákban...