kuszkusz

kuszkusz
Az arab konyhában használt, gőzölt grízből, durumgrízből készített tarhonyához hasonlító száraztészta...

Konyhai elkészítése különleges kuszkusz főzőben történik, mely valójában egy gőzölő kályha. Hús- és zöldségételek köreteként fogyasztják. Gyakran pürésített zöldségekkel vagy ételfestékekkel színezik.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
kuszkusz
A főzés alapanyagai Bailey, Adrian
A főzés alapanyagai
(Novotrade Kiadó, 1991)

Biológiai rokonságuk és felhasználásuk alapján rendszerezett színes kalauz - a gyümölcsök, zöldségek, fűszerek, húsok, halak, tészták és még sok más étek bemutatásával. Alapvető tudnivalók a hétköznapi és különleges... bővebben...
recept beküldése
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!