rizsmetélt

rizsmetélt
Rizslisztből és vízből készül...

Vékony cérnametéltet, hosszú- és szélesmetéltet is gyártanak belőle. Száraz állapotban sokan összetévesztik az üvegtésztával, ám az mungóbabból készül.
A rizsliszttészta főzés után is áttetsző marad, vagy kissé kifehéredik. Fűszeres, csípős mártás illik hozzá.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
rizsmetélt
Hozzávalók Werle, Louke, Cox, Jill
Hozzávalók
(Vince Kiadó, 2006)

A Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve alapmű minden főzni szerető háziasszony vagy férfi számára, de nem nélkülözhetik a szakácsok és más szakemberek sem. A több mint 2000 színes fotót és a hozzájuk tartozó leírást... bővebben...
facebook
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!