üvegtészta

üvegtészta
Átlátszó tészta, a keleti konyhák alapanyaga...

A kínai és japán átlátszó tészták mungóbabból, borsókeményítőből vagy búzalisztből készülnek. Japán nevük harusame (tavaszi eső), a yosenabe - húslevesben főtt halból és zöldségekből álló rizses étel - alkotórésze. Indiában az átlátszó tésztát sevian-nak, kínai fűnek nevezik és édes ételeket készítenek belőle.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A főzés alapanyagai Bailey, Adrian
A főzés alapanyagai
(Novotrade Kiadó, 1991)

Biológiai rokonságuk és felhasználásuk alapján rendszerezett színes kalauz - a gyümölcsök, zöldségek, fűszerek, húsok, halak, tészták és még sok más étek bemutatásával. Alapvető tudnivalók a hétköznapi és különleges... bővebben...
könyvek
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!