gnocchi

gnocchi
Olasz gombócféle...

Ez az egyedi gombócféle különleges helyet foglal el az olasz ételspecialitások között, mivel az alaptésztájához burgonyát használnak. A búzadarából készített száraz gnocchi csak megjelenésében hasonlít a burgonyaalapúra. A klasszikus gnocchit ugyanúgy ehetjük, akár a tésztákat, különböző mártásokkal, de igen népszerű levesbetétként is, különösen paradicsomlevesben.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
Tésztalexikon Pehle, Tobias, Andrich, Birgit
Tésztalexikon
(M-Érték Kiadó , 2007)

Tudja-e, hogy a tészta a boldogság forrása? Megtudjuk, milyen fontos szerepe van a tésztának a konyhaművészetben. Hitek és tévhitek a tészta fogyasztásával kapcsolatban. Készítsük el saját házi tésztánkat a könyv útmutatása... bővebben...
szótár
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!