pappardelle

pappardelle
Nagyon hosszú, szalagszerű tészta...

Leggyakrabban nyúlételekhez, illetve más húsokhoz tálalják sűrű szósszal. Még a legigényesebb ínyenc is elégedett lenne egy ilyen teljes, erőteljes ízű alkotással. Azt mondják, hogy a pappardelle Olaszország középső és északi részéről származik, még pontosabban Toscanából, ahol még most is számtalan receptben szerepel.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
Tésztalexikon Pehle, Tobias, Andrich, Birgit
Tésztalexikon
(M-Érték Kiadó , 2007)

Tudja-e, hogy a tészta a boldogság forrása? Megtudjuk, milyen fontos szerepe van a tésztának a konyhaművészetben. Hitek és tévhitek a tészta fogyasztásával kapcsolatban. Készítsük el saját házi tésztánkat a könyv útmutatása... bővebben...
könyvek
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!