linguine
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Pelle Józsefné
Kiadó: Kossuth Kiadó (1988)
Úgy ennék valami finomat, valami "csemegét"... Ugyan ki nem sóhajtotta, mondta, vagy legalábbis gondolta ezt...

Kiadó: Vince Kiadó (2008)
A piskótafélék bármelyike lehet ebéd, vacsora nagyszerű zárófogása, de a minden alkalomra kiváló...

Szerző: Dusy, Tanja
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2008)
"Töltött cannelloni? Mennye - de a kalóriák..." Semmi vész, ettől nyugodtan ehetjük! A tészta ugyanis semmi...

Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)
A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek...

Szerző: Komarovszkaja, Ljudmilla
Kiadó: Kossuth Kiadó (1989)
Akit életében akár csak egyetlenegyszer az a szerencse ért, hogy vendégként leülhetett egy orosz család...

Szerkesztő: Beke Csilla
Kiadó: Art Nouveau Kiadó (2009)
A tészta boldoggá tesz... ...mert bármilyen módon készítjük is el, mindig ellenállhatatlanul finom. Lepjük...

Szerzők: Bardi, Carla, Dettore, Mariapaola, Gioffré, Rosalba, Vignozzi, Sarah
Kiadó: Kossuth Kiadó (2003)
A Sütemények enciklopédiája a hazánkban megjelent legnagyobb süteményeskönyv. Az egyszerű piskótától a...

Szerkesztő: Lenkei Júlia
Kiadó: Vince Kiadó (1999)
Az olasz tészták nem véletlenül oly népszerű világába kalauzol el a könyv. A makaróni vagy a spagetti...

Szerző: Bardi, Carla
Kiadó: Ventus Libro Kiadó (2011)
Az olasz konyha repertoárjából több mint 140 klasszikus és modern tésztaételt mutatunk be. Az itt...

Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2010)
Egyszer fogadásból egy olyan bulit rendeztem fiatalok számára, ahol minden étel alapja a palacsintatészta volt....

Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2009)
Habár az élelmiszerárak az egekbe szöktek, a tészta még abban az esetben is olcsó nyers-anyagnak számít, ha...

Szerzők: Sälzer, Sabine, Dickhaut, Sebastian
Kiadó: Magyar Könyvklub (2002)
A fiatalos lendülettel megírt, 'formabontó' szakácskönyv két fő fejezetbe (Alapvető tudnivalók; Alapvető...

Szerző: Bencsik Klára
Kiadó: Kossuth Kiadó (1991)
Az édes ízről nem szívesen mond le az ember. A mesterséges édesítőszerek abban segítenek, hogy olyan...

Szerzők: Szwillus, Marlisa, Donhauser, Rose Marie
Kiadó: Holnap Kiadó (2006)
Pizza capricciosa, lotaringiai quiche, elzászi lepény - kinek ne futna össze a nyál a szájában e nevek...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2005)
A színes képekkel teli könyv a már klasszikussá vált recepteken kívül számtalan új ötletes változatot...

Szerző: Hargitai György
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2006)
Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben...

Szerkesztő: Koronczai Magdolna
Kiadó: Kossuth Kiadó (1993)
Több,mint 250 csemege- kalács,rétes,béles,lepény, pite,krémes szelet, torta, puding, felfújt, sodó, krém,...

Szerző: Péter Jánosné
Kiadó: Papp-Ker Kiadó (2002)
A kedves olvasó olyan füzetet tart a kezében, amiben 101 tészta-étel receptje szerepel. Különféle...

Szerző: Szovátai Vass
Kiadó: Pro-Book Kiadó (2008)
Mindazok számára ajánljuk ezeket a recepteket, akik szeretik a megszokott ízeket, de a különleges ételeket sem...