papadam

pappadam

papadam
Indiai kenyér...

Híres, ropogós indiai kenyérféleség lencselisztből. Chilivel, fokhagymával, köménnyel ízesített.
Vékony, száraz lepénykenyér, melyet előételként vagy curryk kísérőételeként fogyasztják. Olajban vagy forró sütőben kell kisütni, de megnedvesítve mikrohullámú készülékben is megsüthető. A fel nem használt papadamokat légmentes tárolóedényben kell tartani.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
Hozzávalók Werle, Louke, Cox, Jill
Hozzávalók
(Vince Kiadó, 2006)

A Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve alapmű minden főzni szerető háziasszony vagy férfi számára, de nem nélkülözhetik a szakácsok és más szakemberek sem. A több mint 2000 színes fotót és a hozzájuk tartozó leírást... bővebben...
szólj hozzá, értékelj
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!