chilis szójababszósz

chilis babkrém, chilis babmártás, toban jiang, vörösbabos chilikrém

chilis szójababszósz
A kínai konyha jellegzetese ételízesítője...

A sűrű, vörösesbarna, szójababból, szárított piros chiliből, fokhagymából és fűszerekből készült csípős, sós, mogyoróízű chilis babkrémet előszeretettel használják Kína közép-nyugati tartományaiban, Szecsuánban és Hunanban csípős ételekhez. Ázsiai boltokban és néhány bevásárlóközpontban üvegekben kapható. A sambal oelek más ízű, de helyettesítjük vele.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A legtöbb olvasó számára már ismerős kínai és indiai fogásokhoz hasonlóan napjainkban a malajziai, a vietnami, a thai és a japán ételek is részévé váltak mindennapjaink konyhájának. E szakácskönyv a Kelet változatos... bővebben...
ételfotó
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!