misokrém

misokrém
A japán levesek, mártások és páclevek kedvelt alapanyaga...

Erjesztett szójababból készítik. Általában minél világosabb színű a krém, annál enyhébb az íze is. Fehér, sárga, világosbarna és barna színárnyalatokban kapható.

Konyhai felhasználása

A japán konyhában nélkülözhetetlen adaléka a leveseknek, mártásoknak és a pácleveknek.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
Nélkülözhetetlen wok könyv Nélkülözhetetlen wok könyv
(Vince Kiadó, 2005)

Az utóbbi időben a wok használata elterjedt az európai konyhákban is - köztudottá vált, hogy a wok tökéletes eszköz gyors, keverve sült ételek elkészítéséhez. Amint azonban ebből a könyvből is kitűnik, ez az edényfajta ennél... bővebben...
hírlevél
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!