gránátalmaszörp

grenadine-szirup

gránátalmaszörp
A Kurdisztánban őshonos gránátalma termés belsejéből készült kivonat...

Gránátalmaléből és cukorból főzött alkoholmentes szirup. Intenzív piros színe miatt vált koktélok gyakori hozzávalójává, de cukorkák gyártásához is felhasználják. Desszerteket, fagylaltokat is ízesíthetünk vele.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
Hozzávalók Werle, Louke, Cox, Jill
Hozzávalók
(Vince Kiadó, 2006)

A Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve alapmű minden főzni szerető háziasszony vagy férfi számára, de nem nélkülözhetik a szakácsok és más szakemberek sem. A több mint 2000 színes fotót és a hozzájuk tartozó leírást... bővebben...
recepttár
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolódó receptek