zöldséglé

zöldséglé
Ma már "divat" különböző zöldségleveket készíteni

Ma már "divat" különböző zöldségleveket készíteni nemcsak paradicsomból.
Leggyakrabban a sárgarépát használjuk lé készítésére, ami esetleg gyümölcslével (narancs, alma) is jól keverhető. Különösen azoknak ajánlják akiknek diétájuk miatt nagy mennyiségű nyers zöldséget ajánlatos fogyasztani. Így lével megoldva csökkenthető a nyers zöldség mennyisége, de beltartalmi értékben a szervezet megkapja a szükséges ásványi anyag és vitamin mennyiséget.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Kapcsolódó könyvek

Légy energikus! Légy energikus!
Szerzők: Hunking, Penny, Hunger, Fiona
Kiadó: Alexandra Kiadó (2005)

Az ivólevek tele vannak tápanyagokkal. Nemcsak sportolók számára hasznosak, hanem azoknak is, akik jó formában...

Ivólevek házilag Ivólevek házilag
Szerző: Bencsik Klára
Kiadó: Aranyhal Kiadó (2004)

A korszerű táplálkozáshoz nélkülözhetetlenek az ivólevek. Érdemes tehát otthon, házilag előállítani a...

Gyümölcs- és zöldséglevek, hűsítők, italok, szörpök és teák Gyümölcs- és zöldséglevek, hűsítők, italok, szörpök és teák
Szerzők: Schveiger Ágnes, Szalay Olga, Tordai Mária
Kiadó: Ceres Kiadó (1985)

Az alkimisták aranyat akartak elővarázsolni, a mai konyhaművészet szerényebb: sűrített napfényt,...

Befőzés Befőzés
Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2009)

"A könyvben szereplő összes befőtt, lekvár és savanyúság már bizonyított, hiszen egy részük a nagymamám...