ördöghal

anglerfish, lotte de mer, Seeteufel

ördöghal
Mélytengeri hal...
Különösen nagy és csúnya fejéről kapta a nevét. Ijesztő külseje miatt inkább csak a jóval kisebb farokrészt árulják. Húsa szilárd, szaftos, íze a homáréra emlékeztet. A legjobb sütve, párolva vagy ízes lében megfőzve. Jól illik hozzá a curry fűszerkeverék és a mediterrán konyha zöldségei. Egész évben kapható.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
Hozzávalók Werle, Louke, Cox, Jill
Hozzávalók
(Vince Kiadó, 2006)

A Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve alapmű minden főzni szerető háziasszony vagy férfi számára, de nem nélkülözhetik a szakácsok és más szakemberek sem. A több mint 2000 színes fotót és a hozzájuk tartozó leírást... bővebben...
facebook
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!