szardínia

sardina, Sardine

szardínia
A szardínia fürgén úszó, keskeny testű, ezüstösen csillogó hal...

Húsa nyáron sokkal zsírdúsabb, mint télen. A belsőségek és a fej eltávolítása után egymáshoz fűzve árulják. Sütőben vagy olajban süthetjük, grillezhetjük. Konzerválva is jelentős a fogyasztása.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
Hozzávalók Werle, Louke, Cox, Jill
Hozzávalók
(Vince Kiadó, 2006)

A Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve alapmű minden főzni szerető háziasszony vagy férfi számára, de nem nélkülözhetik a szakácsok és más szakemberek sem. A több mint 2000 színes fotót és a hozzájuk tartozó leírást... bővebben...
van itthon
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!