szójaliszt

szójaliszt
Nem hagyományos értelemben vett liszt. Tápláló élelemkiegészítő, amellyel leveseket, tésztákat dúsíthatunk

Kétszer annyi fehérjét tartalmaz, mint a búzaliszt és kevés benne a szénhidrát. A szójaliszt sütésre csak akkor alkalmas, ha más, magas gluténtartalmú liszttel keverik össze. Japánban ropogtatnivalókat gyártanak belőle.
Darát és pelyhet szintén készítenek szójából.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
szójaliszt
A főzés alapanyagai Bailey, Adrian
A főzés alapanyagai
(Novotrade Kiadó, 1991)

Biológiai rokonságuk és felhasználásuk alapján rendszerezett színes kalauz - a gyümölcsök, zöldségek, fűszerek, húsok, halak, tészták és még sok más étek bemutatásával. Alapvető tudnivalók a hétköznapi és különleges... bővebben...
facebook
Ha szeretne itt hirdetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!